Földrengés biztos fugaszerkezetek

  • Szélsőséges mozgásokra és nagy fugaszélességre fejlesztve
  • Minden fajta padlóburkolathoz
  • Nagy terhelésfelvétel
  • Rugalmasan alkalmazó – egyszerű szerelhetőség
  • Kopásálló, karbantartásmentes, tartós

MIGUMAX: a földrengésbiztos fugaszerkezet

MIGUMAX földrengésbiztos fugaszerkezet – minden eshetőségre készen!

Egy építkezés során az egészen szélsőséges körülményekre is fel kell készülni, hiszen kizárólag így lehet gondoskodni arról, hogy a végeredmény megbízható és időtálló legyen. Hazánkban nem jellemzőek a nagyobb földrengések, és bár kisebb földmozgásokról lehet hallani, többnyire minimális károkról érkezik csak jelentés. Ennek ellenére a magyar építészek is olyan épületeket terveznek, amelyek a hevesebb földmozgásokra sem összeomlással reagálnak, és természetesen a részmegoldások is alkalmasak a nagyobb terhelés elviselésére.

A fugaszerkezetek csak nagyon kis részét adják egy teljes épületszerkezetnek, azonban egyes helyeken kifejezetten nagy terhelésnek vannak kitéve. Az ilyen helyeken is szükség van arra, hogy a fuga elviselje a szélsőséges mozgást, miközben megőrzi az eredeti tulajdonságait is. A MIGUMAX földrengésbiztos fugaszerkezetet éppen ilyen helyekre fejlesztették ki, hiszen nagy fugaszélesség mellett is képes ellenállni a nagy terhelésnek és a mozgásból adódó deformációnak, miközben kopásálló, karbantartásmentes és tartós megoldást nyújt.

MIGUMAX földrengésbiztos fugaszerkezet rugalmasan alkalmazható: minden padlóburkolathoz illeszthető, az egyszerű szerelhetőség pedig a kivitelezők számára kedvező. A MIGUMAX földrengésbiztos fugaszerkezetre hosszú időn keresztül lehet számítani anélkül, hogy rendszeres karbantartást igényelne, ráadásul nem jelent kihívást számára a nagy terhelés, vagyis minden szempontból eleget tesz az építtetők elvárásainak.

Cégünk egyebek mellett a MIGUMAX földrengésbiztos fugaszerkezetet is forgalmazza, méghozzá kedvező áron. Bármilyen fugaszerkezetre lenne szüksége, érdemes megtekintenie a MIGUA termékcsaládot, amelyben a földrengésbiztos fugaszerkezet mellett más területekre is kínálunk termékeket!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a MIGUMAX földrengésbiztos fugaszerkezet iránt, tekintse meg az általunk kínált lehetőségeket, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

MIGUMAX földrengésbiztos fugaszerkezet