Dilatációs fugaprofilok

  • Fugaprofilok bevált termékcsaládja univerzális beltéri
    felhasználásra
  • Készpadló felületekbe; tömör rozsdamentes anyagból is
  • Fal és mennyezeti alkalmazás; vakolat alá is
  • Utólagos szerelésre is
  • Betét bármikor cserélhető

Dilatációs fugaprofil: a MIGUTEC-ről bővebben

Ha dilatációs fugaprofilra van szükség beltéri felhasználáshoz, a MIGUTEC fugaprofil a tökéletes választás!

A dilatáció – más néven a hőtágulás – az anyagok méretének megváltozása a hőmérséklet emelkedésének, illetve csökkenésének hatására. Egy híddal a legegyszerűbb ezt szemléltetni, hiszen a hőtágulás hatására akár centimétereket is növekedhet a hídszerkezet hossza a nyári hónapokban, míg télen jelentősen csökken ugyanez az érték; ezért is található meg minden hídon az úgynevezett dilatációs hézag. Azonban nem csak a nagy méretű tárgyaknál figyelhető meg ez a jelenség, hanem a jóval kisebbek esetében is, így például a burkolatok lerakásakor is figyelni kell a hőtágulásból adódó problémák elkerülésére. A MIGUTEC fugaprofil egy úgynevezett dilatációs fugaprofil, ami megelőzi a hőtágulás által okozott károkat.

MIGUTEC fugaprofil kiváló választás készpadló felületekbe, falba, mennyezetbe, valamint akár a vakolat alá is. A dilatációs fugaprofil tömör, rozsdamentes anyagból készül, ami nem csupán az ellenálló-képességre, de a hosszú élettartamra is pozitív hatással bír. A MIGUTEC fugaprofillal könnyű dolgozni, alkalmas akár utólagos szerelésre is, és a későbbiekben a bennük lévő betét is bármikor cserélhető. A MIGUTEC dilatációs fugaprofil minden olyan projekthez tökéletesen alkalmazható, ahol nincs szükség speciális megoldásokra, viszont a megbízható, tartós végeredmény elvárás.

MIGUTEC fugaprofil beltéri felhasználásra alkalmas, így középületek, bevásárló központok, kórházak és más egészségügyi intézmények, vagy akár irodaházak esetében is tökéletesen látja el a feladatát. Nagyobb beruházások esetében kifejezetten érdemes mellette dönteni, mivel nem csak a minőség érzetére lesz hatással, de a hosszan tartó, problémamentes üzemelésre is. Amennyiben olyan dilatációs fugaprofilt keres, amellyel minden szempontból elégedett lehet, válassza Ön is a MIGUTEC fugaprofilt!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a MIGUTEC dilatációs fugaprofil iránt, és kérdése lenne, illetve, ha rendelni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

dilatációs fugaprofil