Víztömör fugaszerkezetek

  • Mélygarázsokba, parkolóházakba, tetőparkolóba,
    gyalogoshidakhoz stb.
  • Garantáltan víztömör (bevizsgált tulajdonság)
  • Fokozott higiéniai követelményeknek is megfelel,
    pl. üzemi konyhákban, kórházakban, sportlétesítményekben stb.
  • A készpadló felső síkján van a tömítő sík,
    a középtömítés bármikor cserélhető

Víztömör fugaszerkezet: a MIGUTAN

MIGUTAN fugaszerkezetet olyan felületek fugázásához fejlesztették ki, amelyek esetében a víztömörség és tartósság kiemelt fontosságú.

Az építkezés technológiáinak fejlődésével napjainkban már olyan megoldásokat is lehetséges alkalmazni, amelyeket korábban még elképzelni sem tudtak, és ezeknek köszönhetően a korszerű épületek nem csak tartósabbak, de biztonságosabbak is lehetnek. A fugázás sokáig a hagyományos módon történt még a legkiemeltebb beruházások esetében is, újabban – az elvárások növekedésével – azonban már egész másként kell elképzelni egy víztömör fugaszerkezetet. A korszerű típusokat – mint amilyen a MIGUTAN fugaszerkezet is – egyben építik be a burkolat lerakását megelőzően, az eljárás pedig gyors, tiszta és hibátlan minden egyes esetben!

MIGUTAN fugaszerkezet a MIGUA víztömör megoldása olyan helyekre, ahol esélyes a víz által okozott károk megjelenése. A MIGUTAN fugaszerkezet beépítésével az ilyen jellegű problémák könnyedén elkerülhetőek az olyan helyeken, mint például a parkolóházak, a gyalogoshidak, de a raktárcsarnokok és más ipari létesítmények esetében is kiváló megoldást nyújt. A víztömörség bevizsgált, azaz erre garanciát vállalunk, és a fokozott higiéniai követelményeknek is minden tekintetben megfelel, így akár kórházakban, üzemi konyhákban is kiváló választás, vagy bármely olyan területen, ahol a napi takarítás és a teljes fertőtlenítés elvárás.

MIGUTAN fugaszerkezet beépítése lényegesen egyszerűbb a hagyományos módszereknél, de a későbbiekben is könnyen kezelhető, ha felújításra van szükség. A víztömör fugaszerkezet középtömítése könnyen hozzáférhető, ezáltal bármikor cserélhető, a tömítő sík ugyanis a kész padló felső síkjában helyezkedik el.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a víztömör fugaszerkezet iránt, tekintse meg a cégünk kínálatában szereplő összes fugaszerkezet-típust, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha megrendelését szeretné leadni, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

MIGUTAN fugaszerkezet