Hullám-, tömítőés rugalmas fugaszalagok

  • Hullám- és tömítő fugaszalagok lapos tetőkre és fedett helyekre,
    mélygarázsba, alagutakba stb.
  • Kiváló tapadás (bevizsgált érték) forró bitumenálló
  • Nagy, háromdimenziós mozgásfelvétel
  • 120 mm fugaszélességig

A MIGUA fugarendszerek jellemzői

A MIGUA fugarendszerek egyre népszerűbbek az építőiparban, mivel tulajdonságaik révén garantálják a széles körű alkalmazhatóságot és megbízhatóságot.

A MIGUA fugarendszerek különféle típusai között olyan megoldásokat találhatunk, amelyek kiemelkednek a mezőnyből a rugalmasság, a víztömörség, a dilatációs képesség és a nagy teherbírás területén. A MIGUA széles skálát fed le, biztosítva a különféle igényeknek és körülményeknek megfelelő megoldásokat az építőipar számára. Legyen szó hétköznapi vagy speciális alkalmazásokról, a MIGUA minőségi, megbízható és innovatív fugarendszereket kínál.

MIGUA fugarendszerek

Ismerjük meg részletesebben is a MIGUA fugarendszerek funkcióit!

A MIGUPREN fugaszerkezet egy hullám- és tömítő fugaszalag, mely képes akár 120 mm-es fugaszélességet is lefedni. Előnyei közé tartozik a nagymértékű rugalmasság, a kiváló tapadás és a szélsőséges hőtűrés, emellett képes a háromdimenziós mozgásfelvételre is.

A MIGUTAN fugaszerkezet célja a víztömörség biztosítása. Ez a fugarendszer már a burkolat lerakása előtt beépítésre kerül, és a tömítő sík a padló felső síkjában található, ami könnyű hozzáférést biztosít a középtömítés cseréjéhez.

A MIGUTEC fugaszerkezet egy dilatációs fugaprofil, mely kizárólag beltéri felhasználásra alkalmas. Kiemelkedő ellenálló képességgel és hosszú élettartammal rendelkezik. Egyszerűen kezelhető, alkalmas utólagos szerelésre, és hatékonyan előzi meg a hőtágulás okozta károkat.

A MIGUMAX földrengésbiztos fugaszerkezet nagy erőhatásokat képes elviselni, még nagy fugaszélesség mellett is. Képes ellenállni a hosszan tartó, nagymértékű terhelésnek és a mozgásból adódó deformációnak.

A MIGUTRANS fugaszerkezet nagy teherbírású, ezért a járművek által terhelt területeken ajánlott. Kopás- és korrózióálló, hosszú élettartammal rendelkezik, nem igényel karbantartást, és bármilyen padlóburkolathoz felhasználható.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a MIGUA fugarendszerek iránt, és kérdése lenne, illetve, ha megrendelést szeretne leadni, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

MIGUA fugarendszerek komplett szakmai háttértámogatással

Ha a MIGUA fugarendszerek mellett dönt, igényes műszaki megoldásokat tudhat magáénak, ám megfelelő szakmai támogatással ezt is lehet magasabb szintre emelni!

Aki az építőiparban dolgozik, pontosan tisztában van a dilatációs fugarendszerek jelentőségével, hiszen a terheléstől függetlenül mindig számolni kell belső kényszerítő erőkkel. Pusztán egy jó konstrukcióval nem lehet megszüntetni az így keletkező többletfeszültséget, rugalmas fugaszalagok alkalmazásával viszont igen.

MIGUA fugarendszerek

A jól bevált eszközök azonban nem minden esetben válnak be, az elvárt szakmai színvonal biztosítása érdekében olykor új, innovatív megoldások után kell nézni. A nehéz közlekedési terhelés, a szélsőséges mozgások vagy épp a fokozott higiéniai követelmények kihívást jelentenek a tervezés során, és ilyenkor érkezik el a MIGUA fugarendszerek ideje.

A MIGUA 5 nagy termékcsaládja minden elképzelhető speciális körülményre tudja a megoldást. A fugarendszerek a teljesség igénye nélkül alkalmazhatók repülőtereken, gyártó- és raktárcsarnokokban, sportlétesítményekben, kórházakban és mélygarázsokban, ezen felül a cég fejlesztő csapata egyedi szerkezetekkel is támogatni tudja a projekteket.

Legyen szó bármilyen alkalmazási területről, a MIGUA mindenhol a legmagasabb műszaki színvonallal és felhasználóbarát megoldásokkal van jelen, a kifogástalan minőségből pedig egyenesen következik a hosszú élettartam. De mi lenne, ha a fugarendszer egy komplett szakmai háttértámogatással is kiegészülne? Erre számíthat nálunk:

  • A projekt előkészületeit első lépésként szaktanácsadással, majd pedig átfogó tervezési munkával tudjuk támogatni.
  • A közös munkánkba akár maga a kivitelezés is beletartozhat, ezzel lényegében a teljes munkafolyamatot ránk bízhatja.
  • Az együttműködésünknek még itt sem kell véget érnie, mivel mindezeken felül igény szerint a rendszeres karbantartási teendőket is magunkra vállaljuk.

Ha csak a legjobbal éri be, válassza a MIGUA fugarendszereit, mi pedig minden segítséget megadunk Önnek, hogy a projekt a legmagasabb szakmai színvonalon valósuljon meg!

Rugalmas fugaszalagok, amikkel csökkennek a karbantartási költségek

Rugalmas fugaszalagokkal gazdaságosabb a létesítmények karbantartása. Ismerkedjen meg a modern anyagokkal, keressen bennünket bizalommal!

A különböző mélygarázsok, alagutak esetében is roppant fontos a rendszeres karbantartás, amivel meg lehet őrizni a létesítmények hibátlan állagát. Ez azért is lényeges, mert így az üzemeltetők, például a mélygarázsok esetében színvonalas szolgáltatásokat tudnak kínálni az ügyfelek számára.

rugalmas fugaszalagok

A karbantartás során lehetnek olyan javítandó dolgok, amik megnövelhetik a költségeket, ilyen többek között a fugák állapota is. Ahhoz, hogy ezt el lehessen kerülni, a létesítmények kivitelezésekor gondot kell fordítani a fugák kiválasztására. Mindenképp figyelembe kell venni ezzel kapcsolatban a mozgást, mert előfordulhat külső tényező hatására is, hogy az építmények minimálisan elmozdulnak.

A rugalmas fugaszalagokkal nem jelenthet problémát ez a jelenség, mivel rendkívül egyszerűen tudnak alkalmazkodni az adott körülményekhez.

Rugalmas fugaszalagokkal lehetőség van spórolni

A rugalmas fugaszalagoknak köszönhetően a karbantartásnál jóval alacsonyabb kiadásokkal lehet számolni. Mivel alkalmazkodnak a körülményekhez, nem kell azokat lecserélni, javítani, hosszú éveken át betöltik a rendeltetésszerű szerepüket, és hozzájárulnak a maximális védelemhez.

A MIGUPREN termékei hibátlanul teljesítenek a különböző létesítmények terén. Általuk a legmagasabb szintre lehet hozni a kivitelezést, ami így megfelel a legszigorúbb szakmai követelményeknek.

Rugalmas fugaszalagok, amik ára garantáltan megtérül

A MIGUPREN esetében nyugodtan lehet megtérülő befektetésként is tekinteni a fugaszalagokra. Az utólagos javítás sokkal nagyobb összegeket is felemésztene, az időről, energiáról nem beszélve. A rugalmas fugaszalagok minden szempontból megtérülnek az üzemeltetők számára.

Honlapunkon bővebb információkat is találhat az általunk kínált megoldásról. Ha kérdezni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

A MIGUPREN fugaszalag rugalmas megoldást kínál!

MIGUPREN fugaszalag nem okozhat kellemetlenségeket a különböző kivitelezési munkálatok során. Ismerkedjen meg az általunk kínált megoldással!

Legyen szó lapostető, mélygarázs vagy alagút kivitelezésről, esetükben sajnos elég hamar problémák merülhetnek fel a fugáikkal kapcsolatban. Bármennyire pontos, precíz a kivitelezés, a hagyományos technikák nem kínálnak rugalmasságot, ami pedig rendkívül fontos lenne. Elég egy kisebb mértékű elmozdulás, és a fugák máris javításra szorulnak. Ez plusz kiadást jelent, ráadásul még szakembereket is kell találni a helyreállításhoz, ami rengeteg időt, energiát felemészthet. Amennyiben Ön nem szeretne ilyen kellemetlenségekkel számolni, és tartós, biztonságos megoldást keres, ajánljuk figyelmébe a MIGUPREN fugaszalagot!

MIGUPREN fugaszalag a hagyományos technikákkal szemben sokkal rugalmasabb alternatívát kínál a kivitelezési munkálatokhoz. Nem jelenthet többé gondot a mozgás, ugyanis a szalagok könnyedén alkalmazkodnak az adott körülményhez. A MIGUPREN fugaszalag százszázalékban megfelel a kor és a szakmai követelményeknek. Felhasználásával kifogástalan munkát végezhet a kivitelezés során, megrendelőit semmilyen kellemetlen meglepetés nem érheti, évekkel később sem. A MIGUPREN fugaszalagok a nagyobb létesítmények esetében is megoldást nyújthat. Bevásárlóközpontok, csarnokok, kórházak megépítésekor is szóba jöhetnek. A MIGUPREN forradalmi opciót kínál a kivitelezők számára, nagy mértékben lehet csökkenteni a hibák kockázatát. Garantáljuk, hogy elégedett lesz a modern fugaszalagokkal.

Ha felkeltettük az érdeklődését, és szeretné megtapasztalni a MIGUPREN fugaszalag előnyeit, forduljon hozzánk bizalommal! Irodánkban folyamatosan megtalálható a korszerű megoldás a kivitelezésekhez. Ügyfeleink számára szívesen adunk szakmai tanácsokat is. Honlapunkon bővebb információkat is találhat a Migua termékekről, ezen kívül pedig referenciáinkról is tájékozódhat. Ha kérdései lennének, keressen bennünket a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.