Masszív fém fugaszerkezetek közlekedési terhekre

  • Tömör alumínium fugaszerkezetek nehéz közlekedési terhelésre
    bevásárló központokba, pályaudvarokon, repülőtereken, kiállítási
    csarnokokban, gyártó- és raktárcsarnokokban, kórházakban stb.
  • Tehergépkocsi, targonca és raklapemelővel is áthajtható
    (bevizsgált terhelések)
  • Kopásálló, karbantartásmentes, tartós

Fém fugaszerkezet, amivel csökkenthetők a kivitelezési hibák

Csökkentené a kivitelezési hibák lehetőségét? A fém fugaszerkezet ideális alternatívát nyújt ehhez, ismerkedjen meg a modern építészet eszközével!

Bizonyos épületek átadása után elég hamar szembesülhetnek az üzemeltetők különböző kivitelezési hibával. Gyakori például a vízszivárgás, ezen kívül előfordulhat még hőtágulás miatt felmerülő hibák is. Ezek a rendellenességek meglehetősen bosszantóak, elég csak arra gondolni, hogy javításukra mindenképp kell költeni, ami plusz kiadással jár.

Szerencsére a korszerű építészet terén egyre több olyan kedvező megoldás jelenik meg, amelyek csökkentik a kivitelezési hibák lehetőségét. Ilyen a fém fugaszerkezet is, amely egyre több projekttel kapcsolatban elengedhetetlen alapanyag.

fém fugaszerkezet

MIGUA: kulcs a valóban szakszerű kivitelezéshez

A MIGUA fém fugaszerkezet felhasználásának köszönhetően sokkal kisebb az esélye annak, hogy olyan problémák merüljenek fel, mint a vízszivárgás. Meggátolja, hogy az épületek szerkezetébe víz kerüljön, így nem kell időt, pénzt fordítani az utólagos javításra. A MIGUA megoldásai garantálják, hogy a kor követelményeinek megfelelő létesítményeket lehet átadni, amelyek nem okozhatnak csalódást sem az üzemeltetőknek, sem pedig az épületek látogatóinak.

Az igényes, szakszerű kivitelezés alapját szolgálják a fém fugaszerkezetek.

Fém fugaszerkezet, mint megtérülő befektetés

Az utólagos javítás az anyagi terhek mellett sok bonyodalommal járhat. Meg kell találni a szakembereket a munkához, aztán foglalkozni kell még az időpont egyeztetéssel is.

Éppen ezért fontos, hogy már elsőre a legjobb megoldások kerüljenek kiválasztásra, mint a MIGUA fém fugaszerkezetei, mert rengeteg plusz feladatot levesznek az emberek válláról. A korszerű alapanyag alkalmazása minden szempontból megtérül.

A fém fugaszerkezetekre óriási szükség van a modern, biztonságos épületek kialakításában. Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, megoldásainkról.

Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Masszív, fém fugaszerkezetek közlekedési terhekre: MIGUTRANS

MIGUTRANS fugaszerkezet kifejezetten olyan helyekre lett kifejlesztve, ahol a közlekedés komoly megterhelést jelent.

Nyilvánvaló, hogy a közlekedés komoly igénybevételt jelent az utak számára, ám más helyeken is ugyanez a helyzet, ahol viszont különleges megoldásokra van szükség annak érdekében, hogy az épület szerkezete elviselje a terhelést, amit az autók által kap. A rakodásra kijelölt területek például épp ilyenek, de a mélygarázsok és parkolóházak esetében is szükség van olyan fém fugaszerkezetre, amely képes alkalmazkodni a terheléshez, mi több, könnyedén el is viseli azt.

A Migua nagy teherbírású, fém fugaszerkezete, a MIGUTRANS fugaszerkezet tökéletes megoldást nyújt, az ilyen helyeken, de más, a közlekedés által terhelt területeken is érdemes alkalmazni, így például pályaudvarokon, repülőtereken, kiállítási, gyártó- és raktárcsarnokokban, illetve kórházakban is. A MIGUTRANS fugaszerkezetek akár a kamionok, vagy a targoncák általi terhelést is képesek elviselni, de természetesen más jó tulajdonságokkal is rendelkeznek, amelyek miatt érdemes ezeket választani.

MIGUTRANS fugaszerkezet kopásálló, hosszú élettartammal rendelkezik, ráadásul nem igényel karbantartást, tehát a beépítését követően gond nélkül képes végigszolgálni azokat az éveket, ameddig maga az épület is áll. A korrózió miatt sem kell aggódni, hiszen a MIGUTRANS fugaszerkezet tömör alumíniumból készül, tehát a csapadékot is bírja anélkül, hogy bármilyen változást tapasztalhatnánk rajta.

A Migua nagy teherbírású, fém fugaprofilja bármilyen padlóburkolathoz felhasználható, az ára pedig – különösen a tartósságához, teherbírásához és más tulajdonságaihoz mérten – kedvező, ezért mindenképp érdemes ezt választani, ha a nagy közlekedési terhek elviselése a cél.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a MIGUTRANS fugaszerkezet iránt, és kérdése lenne a fém fugaszerkezetekkel kapcsolatban, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

MIGUTRANS fugaszerkezet