Masszív fém fugaszerkezetek közlekedési terhekre

  • Tömör alumínium fugaszerkezetek nehéz közlekedési terhelésre
    bevásárló központokba, pályaudvarokon, repülőtereken, kiállítási
    csarnokokban, gyártó- és raktárcsarnokokban, kórházakban stb.
  • Tehergépkocsi, targonca és raklapemelővel is áthajtható
    (bevizsgált terhelések)
  • Kopásálló, karbantartásmentes, tartós

Masszív, fém fugaszerkezetek közlekedési terhekre: MIGUTRANS

MIGUTRANS fugaszerkezet kifejezetten olyan helyekre lett kifejlesztve, ahol a közlekedés komoly megterhelést jelent.

Nyilvánvaló, hogy a közlekedés komoly igénybevételt jelent az utak számára, ám más helyeken is ugyanez a helyzet, ahol viszont különleges megoldásokra van szükség annak érdekében, hogy az épület szerkezete elviselje a terhelést, amit az autók által kap. A rakodásra kijelölt területek például épp ilyenek, de a mélygarázsok és parkolóházak esetében is szükség van olyan fém fugaszerkezetre, amely képes alkalmazkodni a terheléshez, mi több, könnyedén el is viseli azt.

A Migua nagy teherbírású, fém fugaszerkezete, a MIGUTRANS fugaszerkezet tökéletes megoldást nyújt, az ilyen helyeken, de más, a közlekedés által terhelt területeken is érdemes alkalmazni, így például pályaudvarokon, repülőtereken, kiállítási, gyártó- és raktárcsarnokokban, illetve kórházakban is. A MIGUTRANS fugaszerkezetek akár a kamionok, vagy a targoncák általi terhelést is képesek elviselni, de természetesen más jó tulajdonságokkal is rendelkeznek, amelyek miatt érdemes ezeket választani.

MIGUTRANS fugaszerkezet kopásálló, hosszú élettartammal rendelkezik, ráadásul nem igényel karbantartást, tehát a beépítését követően gond nélkül képes végigszolgálni azokat az éveket, ameddig maga az épület is áll. A korrózió miatt sem kell aggódni, hiszen a MIGUTRANS fugaszerkezet tömör alumíniumból készül, tehát a csapadékot is bírja anélkül, hogy bármilyen változást tapasztalhatnánk rajta.

A Migua nagy teherbírású, fém fugaprofilja bármilyen padlóburkolathoz felhasználható, az ára pedig – különösen a tartósságához, teherbírásához és más tulajdonságaihoz mérten – kedvező, ezért mindenképp érdemes ezt választani, ha a nagy közlekedési terhek elviselése a cél.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a MIGUTRANS fugaszerkezet iránt, és kérdése lenne a fém fugaszerkezetekkel kapcsolatban, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

MIGUTRANS fugaszerkezet