mérnökiroda

Mérnökiroda, amire számíthat

Mérnökirodánk szolgáltatásaival és az általunk forgalmazott, dilatációs fugaprofilokkal Ön is elégedett lesz!

Egy mérnökiroda legfontosabb feladata, hogy mindenben kiszolgálja az ügyfeleit a saját szakterületén belül. Erre mi is törekszünk, és több, mint egy évtizedes fennállásunk alatt szerzett tapasztalatunknak hála elégedett ügyfelek hosszú sorát tudhatjuk magunk mögött.

Mérnökirodánk alapvetően egy családi vállalkozás, amely főként német orientáltságú tevékenységet végez: a MIGUA piacvezető, német fugarendszereivel és osztrák tűzgátló ajtókkal, az ezen termékekkel kapcsolatos tervezéssel, kivitelezéssel, tanácsadással, illetve utógondozással együtt történő értékesítéssel foglalkozunk. A MIGUA hivatalos magyar képviseleteként a mérnökirodánk által forgalmazott termékek használatba vételét követően igény esetén vállaljuk azok felügyeletét, és esetenként, akár a szavatossági idő hosszabbításával is karbantartjuk azokat, természetesen előzetes karbantartási szerződés alapján. Már a mérnökiroda megalapítását megelőzően is hasonló területen tevékenykedtünk, ezért elmondható, hogy több évtizedre visszanyúló tapasztalattal rendelkezünk, ami nem csak saját, de ügyfeleink hasznára is válik.

mérnökirodánk által forgalmazott, MIGUA gyártmányú, dilatációs fugarendszerek minden igényt képesek kielégíteni: a MIGUPREN fugaszalag univerzálisan felhasználható, a MIGUTAN fugaszerkezetet víztömör, és a fokozott higiéniai követelményeknek is megfelel, a MIGUTEC úgynevezett dilatációs fugaprofil, ami megelőzi a hőtágulás által okozott károkat, a MIGUMAX földrengésbiztos fugaszerkezet a hosszan tartó, nagymértékű terhelést is elviseli, a MIGUTRANS fugaszerkezet pedig nagy teherbírású, és főként a járművek által terhelt területeken használatos.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését mérnökirodánk szolgáltatásai és az általunk forgalmazott, dilatációs fugarendszerek iránt, és kérdése lenne, illetve, ha szeretne megbízni bennünket egy feladattal, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken, és kérjen árajánlatot!