piacvezető, német fugarendszer

Piacvezető, német fugarendszer: a MIGUA rövid története

Ha piacvezető, német fugarendszerek, akkor természetesen MIGUA – az alábbiakban röviden ismertetjük a cég történetét.

A MIGUA piacvezető, német fugarendszerei az egész világon ismertek, ami nem kis részben köszönhető a cég több, mint 100 éves történelmének is. A MIGUA Hammerschmidt GmbH-t ugyanis 1920-ban alapították a Harz-hegységben, Blankenburgban; ekkor még műszaki kereskedőházként üzemelt. A II. világháború ugyan megtépázta, ám eltörölni nem tudta, és egy rövid, stagnáló időszakot követően meg is kezdte a mai napig tartó, töretlen fejlődését.

1960-ban alkották meg azt a piacvezető, német fugarendszert, ami napjainkra már többféle megoldást is kínál az építészet területén felmerülő, különféle problémákra, és persze ezt szabadalmaztatták is. Tíz évvel később, még mindig Németország határain belül, de kialakítottak egy országos értékesítési rendszert, amely saját műszaki tanácsadókat is alkalmazott, majd 1975-ben szakmérnökök bevonásával létrehozták a kutatási és fejlesztési részleget is, amely az innovációért felel.

1980-ban a MIGUA elérkezettnek látta az időt a nemzetközi terjeszkedésre is, és rögtön Európa 32 országát vették célba, amelyekben sikerült is megvetniük a lábukat a független partnereik segítségével. A MIGUA piacvezető, német fugarendszerei 1998 óta DIN, EN és ISO 9001 szerinti tanúsítással is rendelkeznek.

2005 óta a MIGUA az INDUS Holding AG leányvállalataként tevékenykedik, és egyre inkább elismert a nemzetközi porondon: a 2017-ben elnyert Red Dot díj, illetve a 2019-ben elnyert Német Formatervezési Díj és Német Innovációs Díj mind arról tanúskodnak, hogy a MIGUA nem csak ismert, de innovatív is.

Cégünk a nagy múltú MIGUA magyarországi partnere, így hazánkban mi felelünk a MIGUA piacvezető, német fugarendszereinek forgalmazásáért, tehát, ha a legkorszerűbb megoldást keresi a fugarendszerek terén, Önnek is érdemes hozzánk fordulnia! Amennyiben szeretne többet is megtudni a MIGUA-ról és piacvezető, német fugarendszereiről, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!