MIGUMAX földrengésbiztos fugaszerkezet

Földrengésbiztos fugaszerkezet nagy terhelésnek kitett helyekre

A földrengésbiztos fugaszerkezetek – nevükből adódóan – kibírnak egy földrengést is, ám ezzel csak ritkán kell szembesülniük – lássuk, mire szolgálnak valójában!

Egy fugaszerkezetnek általában “kevés dolga akad”: csupán a burkolati elemeket kell a helyükön tartania, illetve kitöltenie a közöttük húzódó rést, és ez igaz minden fugára a hagyományostól a legkorszerűbb szerkezetekig. Akadnak azonban olyan területek is, ahol egy fugaszerkezetnek ellen kell állnia akár a kifejezetten nagy terhelésnek is, sőt, akár a földrengésekkel is meg kell tudnia birkózni. Nem kell azonban feltétlenül Japánra, vagy más, földrengéseknek erősen kitett területekre gondolni; egy áruház rakodásra kijelölt területe is legalább ugyanakkora terhelésnek van kitéve, mintha épp egy közepes erősségű földmozgást tapasztalnánk, ráadásul nap, mint nap, folyamatosan.

Az újabb, erősebb, strapabíróbb fugaszerkezetek természetesen nem mind alkalmasak erre a feladatra, ám akad olyan is, ami szinte mindent kibír; ilyen a MIGUA terméke, a MIGUMAX földrengésbiztos fugaszerkezet is, ami minden körülmények között megállja a helyét, és szó szerint elviseli akár a földrengéseket is. A MIGUMAX-ot olyan helyeken érdemes beépíteni, ahol az épület mozgása a burkolat sérülését okozhatja; ilyen például egy híd, egy parkolóház, vagy épp egy rakodásra kijelölt terület, de természetesen máshol is alkalmazható, így például gyárakban, raktárakban, irodaházakban és bevásárlóközpontokban is.

A MIGUMAX földrengésbiztos fugaszerkezet beépítése egyszerű, mivel egyben építik be a burkolat lerakását megelőzően. A földrengésbiztos fugaszerkezetre hosszú távon is lehet számítani anélkül, hogy rendszeres karbantartást igényelne, ám, ha ez mégis szükséges, az is könnyedén megoldható. Válassza Ön is a MIGUMAX-ot, ha biztosra szeretne menni!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a MIGUMAX földrengésbiztos fugaszerkezet iránt, és kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha megrendelését szeretné leadni, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Kapcsolatfelvétel