MIGUMAX földrengésbiztos fugaszerkezet

Földrengésbiztos fugaszerkezet: a MIGUMAX-ról bővebben

földrengésbiztos fugaszerkezet olyan felületek fugázására alkalmas, amelyek kifejezetten nagy terhelésnek vannak kitéve.

A fugaszerkezetek csak az elmúlt néhány évtizedben váltak általánosan használttá, hiszen korábban még a legfontosabb épületekben is a hagyományos módokon oldották meg ezt a kérdést. Napjainkban, amikor az építkezés technológiája folyamatos fejlődésen megy keresztül, a régi módszert felváltják az újabb, erősebb, strapabíróbb eszközök; ilyen a MIGUA terméke, a MIGUMAX földrengésbiztos fugaszerkezet is, amely kimagasló terhelhetőségével minden körülmények között megállja a helyét.

Ugyan egy fugaszerkezet elhanyagolhatóan kicsi egy épület teljes tömegéhez képest, azonban kifejezetten fontos szerepet tölt be, ezért fontos, hogy mindenhol a megfelelő típust alkalmazzuk. A MIGUMAX földrengésbiztos fugaszerkezet olyan helyeken jelenti a tökéletes megoldást, ahol az épület mozgásából adódóan előfordulhat a burkolat sérülése; ilyen helyek lehetnek például a hidak, a parkolóházak, a rakodási területek, de természetesen más létesítmények területén is lehet találkozni földrengésbiztos fugaszerkezetekkel, például gyárakban, raktárakban, sőt, irodaházakban és bevásárlóközpontokban is.

A MIGUMAX földrengésbiztos fugaszerkezet beépítése lényegesen egyszerűbb a hagyományos módszereknél, de a későbbiekben is könnyen kezelhető, ha felújításra van szükség, ugyanis egyben építik be a burkolat lerakását megelőzően, az eljárás pedig minden egyes esetben gyors, tiszta és hibátlan. A MIGUMAX földrengésbiztos fugaszerkezetre hosszú távon is lehet számítani anélkül, hogy rendszeres karbantartást igényelne, ráadásul nem jelent kihívást számára a nagy terhelés és a szélsőséges mozgás sem – ezért is nevezik földrengésbiztosnak -, vagyis minden szempontból eleget tesz az elvárásoknak.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a MIGUMAX földrengésbiztos fugaszerkezet iránt, és kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha megrendelését szeretné leadni, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Kapcsolatfelvétel