MIGUTRANS fugaszerkezet

Masszív, fém fugaszerkezetek a MIGUA-tól

Ha masszív, fém fugaszerkezet, akkor MIGUA, ez nem is lehet kérdés, csupán az, hogy melyik típust milyen területen lehet alkalmazni.

Minden területen egyre magasabb követelményeknek kell megfelelni, új módszereket kell alkalmazni, és új építőanyagokat kell felhasználni. A fugarendszerek terén a MIGUA, a piacvezető német fugarendszer ez az újdonság, ami már nem is annyira új, hiszen több, mint fél évszázada létezik, és folyamatosan fejlődik a felhasználói igényeknek megfelelően. Ennek köszönhetően napjainkban már többféle masszív, fém fugaszerkezet közül lehet választani, amelyek különféle igénybevételeket képesek elviselni.

Az univerzális, beltéri felhasználásra szánt típusok mellett közlekedési terhekre kifejlesztett, földrengésbiztos és víztömör fugaszerkezetek is megtalálhatóak a MIGUA kínálatában, de egyedi megoldások is léteznek, ezért érdemes megismerkedni a különböző masszív, fém fugaszerkezetek alapvető tulajdonságaival.

A MIGUTAN fugaszerkezet legfontosabb tulajdonsága a víztömörség, azaz a felhasználásával elkerülhetőek a víz által esetlegesen okozott károk, hiszen nem engedi át a folyadékot, ami így nem tud az épület szerkezetébe szivárogni.

A MIGUTEC fugaszerkezet dilatációs fugaprofil, amelynek lényege, hogy képes megelőzni a hőtágulás által okozott károkat azzal, hogy egy bizonyos határon belül engedi mozogni a burkolatot, ami ezáltal nem sérül.

A MIGUMAX földrengésbiztos fugaszerkezet hatalmas erőhatásokkal képes megbirkózni, de a hosszan tartó, nagymértékű terhelést és a mozgásból adódó deformációt is könnyedén elviseli, még viszonylag nagy fugaszélesség mellett is.

A MIGUTRANS fugaszerkezet nagy teherbírású, és főként a rakodásra kijelölt területeken, mélygarázsokban és parkolóházakban, illetve más, a közlekedés által terhelt területeken érdemes felhasználni.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a masszív, fém fugaszerkezetek iránt, és kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha megrendelését szeretné leadni, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Kapcsolatfelvétel