dilatációs sínrendszerek

Dilatációs sínrendszer: ha fontos a burkolat szabad mozgása

A dilatációs sínrendszerek legfontosabb feladata a burkolat megóvása a mozgás szabadsága által – ilyen a MIGUTEC fugaprofil is.

Napjaink építészeti projektjeinek már egész más elvárásoknak kell megfelelni, mint akár csak néhány évtizeddel ezelőtt, ami persze a kapcsolódó technológiák rohamos fejlődését is magával húzza. A hagyományos fugázás, illetve az egyszerűbb fugaprofilok mellett éppen ezért jelennek meg egyre újabb és újabb típusok is, amelyek már a nagyobb terhelést, sőt, akár a földrengéseket is gond nélkül kibírják – a kiváló minőség, az egyszerű beépíthetőség, a minimális karbantartási igény és a tartósság azonban minden esetben alapvető elvárás.

A MIGUTEC dilatációs sínrendszer mindegyik, fentebb felsorolt elvárásnak képes megfelelni, de ennél valamivel többet is tud: biztosítja a burkolat sértetlenségét még nagyobb mozgás mellett is!

A szakemberek körében a MIGUA már jól ismert név, a világ minden táján használják a márka fugaprofiljait, így természetesen a MIGUTEC dilatációs sínrendszert is, ami tökéletesen megfelel a legmagasabb szakmai követelményeknek. E dilatációs sínrendszer-típus beépíthető kész padlófelületekbe, falba és mennyezetbe, akár a vakolat alá is, ráadásul utólag is könnyedén szerelhető, a betétek pedig egyszerűen és gyorsan cserélhetőek a későbbiekben, méghozzá bontás nélkül.

A MIGUTEC fugaprofil kizárólag beltéri felhasználásra alkalmas; középületek, bevásárló központok, kórházak és más egészségügyi intézmények, vagy akár irodaházak esetében is alkalmazható. Nagyobb beruházások esetében kifejezetten érdemes ezt választani, mivel nem csak a minősége kiváló, de az ára is kedvező.

Ismerkedjen meg Ön is a MIGUTEC dilatációs sínrendszerrel! Cégünk rendelkezésére áll a tervezésben és kivitelezésben is, tehát gyakorlatilag mindenben számíthat ránk! Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a MIGUTEC dilatációs sínrendszer iránt, és kérdése lenne, illetve, ha rendelni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Kapcsolatfelvétel