MIGUTEC dilatációs fugaprofil

Dilatációs fugaprofil: szabad mozgás a burkolat számára

dilatációs fugaprofil lényege, hogy minimálisan ugyan, de hagyja mozogni a burkolatot, ezzel pedig annak sérülését akadályozza meg.

A nagy terhelésnek kitett területek mozognak, ez gyakorlatilag alapvető. Amennyiben a burkolat merev, és nem tudja lekövetni ezt a mozgást, borítékolható a sérülése, ami nem csak az esztétikai élményt rontja, de igencsak költséges is, hiszen így folyamatosan javítani kell. A probléma azonban megelőzhető, ha a burkolat hézagai nem valamilyen, szintén merev anyaggal kerülnek kitöltésre, hanem az úgynevezett dilatációs fugaprofilt alkalmazzuk erre a feladatra.

dilatációs fugaprofil minimális mértékben engedi mozogni a burkolatot, hiszen alapvetően rugalmas szerkezetről van szó, ezzel pedig képes megakadályozni, de legalábbis csökkenteni a burkolatot érő sérüléseket. Így még annak ellenére is javasolt inkább ezt választani a hagyományos megoldások helyett, hogy valamivel magasabb költséggel kell számolni, hiszen a befektetés megtérül az által, hogy nem kell a folyamatos javításokra költeni.

Az általunk kínált fugaprofilok között természetesen a dilatációs típus is megtalálható MIGUTEC néven. A MIGUTEC dilatációs fugaprofil nem csak a padlóburkolatok, de a falak és a mennyezet esetében is alkalmazható, sőt, akár a vakolat alatt is elhelyezhető. Tömör, rozsdamentes anyagból készül, így az ellenálló-képessége és az élettartama is kiemelkedő. A MIGUTEC dilatációs fugaprofil egyszerűen kezelhető, alkalmas akár utólagos szerelésre is, és a benne elhelyezett betét is könnyen cserélhető.

Az általunk forgalmazott dilatációs fugaprofil kizárólag beltéri felhasználásra alkalmas, így azonban kifejezetten hosszú élettartamú, megbízható és problémamentes. Ha Ön is olyan dilatációs fugaprofilt keres, amely kiállja az idők próbáját, válassza Ön is a MIGUTEC-et!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a MIGUTEC dilatációs fugaprofil iránt, tekintse meg referenciáinkat, tudjon meg többet termékeinkről, majd vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken, és kérjen árajánlatot!