MIGUA fugarendszerek

MIGUA fugarendszerek: mit érdemes tudni róluk?

MIGUA fugarendszerek számos szerepkörben képesek megállni a helyüket, de mindegyik más-más területen nyújt kiemelkedő teljesítményt.

MIGUA fugarendszerek számos területen alkalmazhatóak, hiszen a változatos termékpaletta lehetővé teszi, hogy a különféle igénybevételeket is képesek legyenek elviselni, méghozzá hosszú távon, bármiféle roncsolódás, vagy alakváltozás nélkül. Az univerzális beltéri felhasználásra szánt típusok mellett közlekedési terhekre kifejlesztett, földrengés biztos és víztömör fugaszerkezetek is megtalálhatóak a MIGUA kínálatában, de a speciális esetekre is léteznek egyedi megoldások, amelyeknek köszönhetően a MIGUA fugarendszerek minden elvárásnak képesek megfelelni.

A MIGUPREN fugaszalag a legegyszerűbb típus, amely rugalmassága, illetve univerzális felhasználhatósága okán kifejezetten népszerű a vásárlók körében. A MIGUPREN fugaszalag nagy mértékű, háromdimenziós mozgásfelvételre képes, kiválóan tapad, és a hőtűrése is kiemelkedő.

A MIGUTAN fugaszerkezetet víztömör, azaz a felhasználásával elkerülhetőek a víz által esetlegesen okozott károk. A MIGUA fugaszerkezeteire jellemző tartósság az esetében is kiemelkedő, de emellett a termék a fokozott higiéniai követelményeknek is megfelel.

A MIGUTEC fugaszerkezet egy úgynevezett dilatációs fugaprofil, amelynek lényege, hogy képes megelőzni a hőtágulás által okozott károkat azzal, hogy engedi a burkolatot mozogni egy bizonyos határon belül. E MIGUA fugaszerkezet tömör, rozsdamentes anyagból készül, ami nem csupán az ellenálló-képességre, de a hosszú élettartamra is pozitív hatással bír.

A MIGUMAX földrengésbiztos fugaszerkezet nem csupán a földrengések hatalmas, ám rövid ideig tartó erőhatásaival képes megbirkózni, de a hosszan tartó, nagymértékű terheléssel is. A termék még nagy fugaszélesség mellett is képes ellenállni a nagy terhelésnek és a mozgásból adódó deformációnak.

Utolsóként a MIGUA fugaszerkezetek közül meg kell említenünk a MIGUTRANS fugaszerkezetet, amely nagy teherbírású, és főként a rakodásra kijelölt területeken, mélygarázsok és parkolóházak esetében, illetve más, a közlekedés által terhelt területeken használatos. A MIGUTRANS kopásálló, hosszú élettartammal rendelkezik, ráadásul nem igényel karbantartást sem.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a MIGUA fugarendszerek iránt, tekintse meg az általunk forgalmazott típusokat, tudjon meg többet termékeinkről, majd vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken, és kérjen árajánlatot!