MIGUTAN víztömör fugaszerkezet

A víztömör fugaszerkezetről bővebben

víztömör fugaszerkezet olyan felületek esetében alkalmazható, amelyek esetében fontos a tartósság és a víz elleni, fokozott védekezés.

Napjaink építkezései már egész más technológiákat alkalmaznak bizonyos esetekben, mint amilyeneket korábban; a régi építőmesterek csak ámulnának a mai módszereken és anyagokon. Ennek természetesen oka van: a tartósságra és biztonságra való törekvés, ami nem csak az építőiparban, de számos más területen is elősegíti az innovációk fejlesztését. A biztonság és tartósság persze sokféleképpen elérhető, még olyan munkálatoknál is, amire nem is gondolnánk; ilyen például a fugázás, illetve a korszerű, víztömör fugaszerkezetek alkalmazása.

A hagyományos fugázás – azaz a fugaanyag vízzel történő elkeverése, majd a hézagokba simítása – napjainkban is megállja a helyét az otthonokban, sőt, más épületekben is, ám egy korszerű, víztömör fugaszerkezettel nem veheti fel a versenyt. Az elvárások ugyanis nőnek, és nem csak a tartóssággal kapcsolatban, de követelmény az egyszerű kezelhetőség és javíthatóság is.

A MIGUA víztömör fugaszerkezete, a MIGUTAN nem csak tartós és biztonságos, de minden tekintetben jobbnak mondható, mint a hagyományos fugázás. A MIGUTAN fugaszerkezetet ugyanis egyben építik be a burkolat lerakását megelőzően, az eljárás pedig gyors és minden gyes esetben hibátlan végeredményhez vezet, tehát lényegesen egyszerűbb a hagyományos módszereknél, ráadásul a későbbiekben is könnyen kezelhető, ha felújításra van szükség, mivel a középtömítése könnyen hozzáférhető, így bármikor cserélhető, a tömítő sík ugyanis a kész padló felső síkjában helyezkedik el.

A MIGUTAN víztömör fugaszerkezeteket olyan helyeken érdemes alkalmazni, ahol a víz által okozott károk megjelenésére fokozottabb az esély; ilyenek például az üzemi konyhák, a parkolóházak, a kórházak, a különféle ipari létesítmények és raktárcsarnokok, az uszodák, vagy bármely olyan terület, ahol a takarítás és fertőtlenítés mindennaposnak számít.

A MIGUTAN víztömör fugaszerkezet bevizsgált, tehát garanciát vállalunk rá! Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha megrendelését szeretné leadni, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!