fugaszerkezet

Fugaszerkezetek mélygarázsokba, parkolóházakba

Fugaszerkezetek a mélygarázsok és parkolóházak követelményeinek megfelelően, magas minőségben – válassza a legjobbat!

Fugaszerkezetekre a mélygarázsokban is szükség van, és ezek egyik legfontosabb tulajdonsága a víztömörség kell, hogy legyen. A gyakorlatban ez annyit tesz, hogy a fugaszerkezet nem engedheti át a vizet magán, hiszen az a burkolat alá jutva komoly károkat okozhat az épület szerkezetében. Egy mélygarázsban, illetve parkolóházban pedig nem ritka a nedvesség a padlón, ez ellen pedig védekezni kell, amire egy víztömör fugaprofil tökéletes megoldást nyújt.

Van azonban egy másik tulajdonság is, amire a fugaszerkezetnek a mélygarázsban szüksége lesz: a kiemelkedő teherbírás. Napjainkban már a kisebb autók is egy tonna feletti önsúllyal bírnak, de nem ritkák a két tonnához közelítő típusok sem. Egy átlagos fugaszerkezet ekkora súllyal, illetve a folyamatos igénybevétellel már bizonyosan nem lesz képes megbirkózni, azaz könnyen sérül, illetve deformálódik, ám szerencsére létezik olyan is, amelyet pontosan az ilyen esetekre fejlesztettek ki.

A MIGUA fugaszerkezetei között többféle típus is megtalálható, amelyek más és más területeken képesek a maximumot nyújtani. A MIGUTAN kifejezetten mélygarázsok és parkolóházak burkolataihoz készült, nagy teherbírású és víztömör fugaszerkezet, de természetesen más helyeken is megállja a helyét, így például érdemes egészségügyi intézményekben, konyhákban és más, hasonló helyeken alkalmazni, ahol a nagy teherbírás ugyan nem, de a víztömörség abszolút elvárás. A MIGUTAN fugaprofil nem csak teljesíti az elvárásokat, de tartós, megbízható és kedvező árú is, főleg, ha az általa nyújtott biztonságot is megemlítjük.

Ha Önnek is víztömör fugaszerkezetre lenne szüksége, válassza a MIGUA rendszerét! A MIGUTAN fugaszerkezetet egyszerűen beszerezheti cégünktől, de a vállalat más termékeivel is állunk minden ügyfelünk rendelkezésére!

Amennyiben bővebb információra lenne szüksége az általunk kínált MIGUA fugaszerkezetekkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!