Rázkódásmentes fugaprofilra lenne szüksége?

rázkódásmentes fugaprofilokat az extrém terhelésekre alakították ki, vagyis ellenállnak akár a szélsőséges mozgásoknak és a nagy súlynak is. Ez alatt akár a földrengéseket és a több tíz tonnás járműveket is érthetjük, tehát a rázkódásmentes fugaprofil gyakorlatilag “bármit” kibír!

A MIGUA rázkódásmentes fugaprofilja, a MIGUMAX már a nevével is jelzi a különlegességét: a maximumot nyújtja a saját területén. A MIGUMAX-ot a szélsőséges mozgásokra fejlesztették ki, emiatt a különlegesen nagy fugaszélesség az egyik fő jellemzője. Mindenféle típusú padlóburkolathoz felhasználható, kopásálló, karbantartásmentes és tartós,ráadásul egyszerűen szerelhető. A nagy terhelésfelvétel okán a MIGUA rázkódásmentes fugaprofilja, a MIGUMAX olyan helyeken is alkalmazható, ahol nagy tömegű járművek, például kamionok is megfordulnak, de ugyanígy megoldást jelenthet gyalogoshidak esetében is.

A MIGUA rázkódásmentes fugaprofilja, a MIGUMAX a hosszú ideig tartó tesztelésnek és fejlesztésnek, valamint a gyártó precizitásának köszönhetően kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik, így érdemes beszerezni, amennyiben ilyen, vagy hasonló tulajdonságokkal bíró fugarendszerre lenne szükség.

Ha rázkódásmentes fugaprofilt szeretne vásárolni, válasszon Ön is bennünket és termékeinket! Cégünk a MIGUA fugarendszerek kizárólagos magyarországi forgalmazója, és nem csak a MIGUMAX fugarendszert szerezheti be tőlünk, hanem a MIGUA más termékeit is. Kínálatunkban megtalálható a MIGUTRANS fugaprofil is, amely szintén nagy terhelésekre lett kifejlesztve, de a kevésbé extrém körülményekhez illeszkedő fugaprofilok, mint a MIGUTEC, a MIGUTAN és a MIGUPREN is megtalálható nálunk. Bármilyen fugarendszerre is legyen szüksége egy építkezés során, ránk számíthat!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a MIGUA rázkódásmentes fugaprofilja, a MIGUMAX, vagy más termékeink iránt, és kérdése lenne velük kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, majd kérjen árajánlatot is! Kollégáink várják hívását!