Fugarendszerek a korszerűség jegyében

Egy építkezés, vagy egy régi épület korszerűsítése során számtalan műveletet kell végrehajtani, és – amennyiben lehetséges – a legkorszerűbb anyagokat és technológiákat kell felhasználni, hogy az épület valóban korszerű lehessen. A minőségi követelményeknek, amelyeket a megrendelő támaszt, meg kell felelni, méghozzá minden szinten: a közművektől és vezetékektől kezdve, a nyílászárókon át, egészen a burkolatokig. A burkolatok egymáshoz illesztésekor érdemes a legmodernebb megoldást, a MIGUA fugarendszereket választani.

A hagyományos fugázási megoldásoktól eltérően a MIGUA fugarendszerek képesek kissé mozogni, vagyis rugalmasak, aminek számos előnyét tapasztalják azok, akik mellettük döntöttek. A dilatációs fugaprofil ideálisan illeszkedik a hagyományos hidegburkolatok és a szerkezeti elemek közé, megbízható megoldást kínálva a szakemberek számára. A fugarendszerek  nagy teherbírása szilárd érv a MIGUA termékek mellett, ugyanakkor fontos kiemelni a sokszínűségüket is, mivel sokféle területre kínálnak megoldást. A MIGUTEC univerzális, dilatációs fugaprofilok mellett a termékcsalád olyan professzionális lehetőségeket kínál, mint a MIGUTRANS fugaprofilok a forgalmi terhelésekhez, a MIGUTAN víztömör fugaprofilok, a MIGUPREN hullám-, tömítő és rugalmas fugaprofilok, valamint a MIGUMAX földrengésbiztos fugaprofilok. A MIGUA fugaprofilokat a magas minőség és a tartósság szavakkal jellemezhetjük, amit bizonyít a több mint 10 millió méternyi, már beépített és folyamatosan használatban lévő fugarendszer.

A MIGUA fugaprofilok Németországban készülnek, ami egyfajta garancia a minőségre, éppen ezért széles körű alkalmazási területen lelhetőek fel, a színvonalukat pedig hosszadalmas teszteléssel, precíz tervezéssel és modern gyártási eljárásokkal biztosítják. A MIGUA fugaprofilok tökéletes megoldást nyújtanak például ipari csarnokok, mélygarázsok, és gyalogoshidak esetén.

Amennyiben felkeltették az érdeklődését a MIGUA fugaprofilok, tekintse meg a lehetőségeket, majd vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken, tegye fel kérdéseit, és kérjen árajánlatot!