fugaszalag

Fugaszalag, a felújítás korszerű eszköze

A Migupren fugaszalag az építőiparban nagy megbecsülésnek örvend. Az építkezések és a felújítások alkalmával egyaránt hasznosnak bizonyul ez a termék.

Az építőipar nem pihen, folyamatosan készülnek lakóépületek, irodaházak, egyéb típusú ingatlanok. Az új építésű ingatlanok mellett a meglévők korszerűsítésére is egyre nagyobb az igény. Egy ingatlan tulajdonosa több szempontból is előnyhöz jut, ha időt és pénzt fordít  a felújításra.

Az ingatlan jóval komfortosabb, esztétikusabb, energiatakarékosabb lesz, arról nem is beszélve, hogy az értéke is jelentősen növekszik. Eladás előtt, vásárlás után egyaránt gyakran döntenek a tulajdonosok a tatarozás mellett.

Migua termékekkel eredményes a felújítás

A hidegburkolatok a legtöbbször sorra kerülnek, főleg a korosabb épületek esetében. A csempéket, padlólapokat részlegesen vagy teljesen lecserélik, javítják a megbízott szakemberek. A hidegburkolat lerakása történhet hagyományos módon és modern építőipari eszközök alkalmazásával is.

A burkolólapok közötti hézagot fugázással töltik ki. A fugázás művelete időigényes, mert nedves anyagokkal dolgoznak a szakemberek. A hagyományos fugázás odafigyelést igényel, mert könnyen el lehet rontani a hézagkitöltést és az eredmény csúnya lesz. A kijelölt felületre felvitt fugázó anyagnak száradási ideje is van, ez meghosszabbítja a kivitelezés időtartamát.

A másik alternatíva a fugaszalag használata. A Migua kifejlesztett egy olyan terméket, ami beltéri használatra kiválóan alkalmas. Ez a termék innovációt jelent a hézagkitöltésben, mert többet tud nyújtani a hagyományos anyagoknál.

A Migua rugalmas fugaszalagja tökéletes réskitöltést hoz létre és maximális vízzárást lehet vele megvalósítani. A felújítás ezzel a termékkel a tervezett eredményt hozza majd, a burkolás pedig időtálló marad.

Amennyiben a Migua termékek iránt érdeklődik, szívesen vesszük, ha kapcsolatba lép velünk. A honlapunkon szerepelnek az elérhetőségeink, telefonon vagy üzenetben is tudunk Önnek további információkat nyújtani.

Kapcsolatfelvétel