Fugarendszerek

Fugarendszerek, melyekre bárhol számíthat!

Fugarendszerek kihívást jelentő körülményekre tervezve, időtálló minőségben, teljes körű szakmai támogatással!

Magánemberként természetesnek tekintjük, hogy nap, mint nap megfordulunk olyan helyeken, mint a parkolóházak, pályaudvarok és bevásárló központok. Ám akkor, ha szakemberként gondolunk ugyanezekre a létesítményekre, felmerül bennünk, hogyan lehet mindezt megvalósítani. Gondos tervezésre van szükség és korszerű eljárások sorát kell bevetni ahhoz, hogy ezek a létesítmények képesek legyenek megfelelni az egyre magasabb szakmai követelményeknek. Ahhoz, hogy a kihívást jelentő körülmények se jelentsenek fennakadást a munkálatok során, innovatív technológiai megoldásokat kell alkalmazni, egészen az alapoktól kezdve. A fugarendszerek már a tervezési fázisban nagy figyelmet érdemelnek, ezért szükség van egy jó partnerre, akinek ez a szakterülete. Ha Ön is olyan projektbe kezdett bele, ahol a környezet nem mindennapi feltételeket támaszt az építőanyagokkal szemben, nálunk jó helyen jár!

Mérnökirodánk a világszerte elismert MIGUA fugarendszerekkel dolgozik, ezekkel kapcsolatban tudunk szakmai tanácsadást biztosítani, tervezési és kivitelezési feladatokat vállalni. A MIGUA termékek mindegyike nagy teherbírású, strapabíró gyártmány, ami képes megállni a helyét olyan környezetben is, ahol más megoldások csődöt mondanának. Ezeknek a fugarendszereknek semmilyen nehezítő körülmény nem jelent akadályt, vannak köztük közlekedési terhelésre tervezett, bitumenálló, víztömör, sőt, földrengésbiztos változatok is. Mindegyik típusról elmondható, hogy hosszú távon lehet rá számítani, méghozzá anélkül, hogy hosszadalmas és körülményes karbantartási teendőkkel kellene kalkulálni a későbbiekben. Ha speciális alkalmazási területről van szó, a MIGUA fugarendszerek nem fognak csalódást okozni, hiszen a legkiválóbb minőséget képviselik.

Ön is megtapasztalhatja a korszerű technológia minden előnyét, ha a MIGUA fugarendszerek és a BMI Balázs Mérnökiroda mellett dönt! Forduljon hozzánk bizalommal!