MIGUA dilatációs sínrendszerek

MIGUA dilatációs sínrendszerek minden igényre

MIGUA dilatációs sínrendszerek szerkezeti és hidegburkolati típusok, amelyek nagy teherbírással rendelkeznek, és vízhatlan kivitelben is elérhetőek.

A dilatáció az anyagok méretének megváltozását jelenti a hőmérséklet emelkedésének, illetve csökkenésének hatására – ezért is nevezzük másként hőtágulásnak. Ez a jelenség gyakorlatilag minden anyagnál megfigyelhető, csupán a mértéke változik, ezért például a burkolatok esetében is fontos a hőtágulásból adódó problémák kiküszöbölése. A MIGUA dilatációs sínrendszerek megelőzik a hőtágulás által okozott károkat, ezért érdemes már a tervezés szakaszában előnyben részesíteni ezt a minden tekintetben korszerű megoldást.

MIGUA dilatációs sínrendszerek többféle változatban is elérhetőek, így mind beltéri, mind kültéri használatra alkalmas típusok is léteznek. A MIGUPREN fugaszalag az előbbiek közé tartozik; kifejezetten beltéri használatra fejlesztették ki, de egy lapostető szigetelésének kialakításakor is tökéletes megoldást nyújt. A másik véglet a MIGUMAX földrengésbiztos fugaszerkezet, amely a legnagyobb terheléseknek is ellenáll, így akár egy gyengébb földrengésnek is, miközben a burkolat épségét is képes megóvni. E két típus azonban csupán a MIGUA dilatációs sínrendszerek széles választékának két vége, a kettő között pedig további típusok találhatóak. A MIGUA dilatációs sínrendszerek akár víztömör változatban is beszerezhetőek, ellenállhatnak a közlekedési terheknek, de akár egy bevásárlóközpontban, vagy más épületben is megállják a helyüket.

Bármelyik típusra is lenne szüksége, cégünk az Ön rendelkezésére is áll! Tőlünk a MIGUA dilatációs sínrendszerek minden tagját beszerezheti, és, ha nagyobb méretű felületek burkolásához keres illesztési megoldást, tanácsokkal is ellátjuk, így biztos lehet benne, hogy a kiválasztott fugarendszer tökéletesen ellátja majd a feladatát!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a MIGUA dilatációs sínrendszerek iránt, és kérdése lenne, illetve, ha rendelni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot is!