Földrengésbiztos fugaprofil: mindent kibír!

Egy építkezés tervezése során felvetődhet annak lehetősége, hogy az épületnek rendkívül erős terhelést kell kibírnia – ilyen lehet például, ha azt egy földrengésveszélyes területen építik meg, vagy olyasmire használják, ami folyamatos mozgást indukál. Az ilyen területeken a hagyományos megoldások nem jelentenek opciót, ám a fugarendszerek terén a MIGUA megoldást kínál; a földrengésbiztos fugaprofilokra speciális körülmények esetén is lehet számítani!

földrengésbiztos fugaprofilokat az extrém terhelésekre tervezték, így képesek ellenállni akár a szélsőséges mozgásnak és a nagy terhelésnek is – vagyis akár a földrengések, akár a több tíz tonnás járművek sem jelentenek problémát egy földrengésbiztos fugaprofil számára. A földrengésbiztos fugaprofilok minden padlóburkolat esetén alkalmazhatóak, megbízható, tartós megoldást kínálnak, kopásállóak és karbantartás-mentesek, így hosszú időn keresztül lehet rájuk számítani. A MIGUA termékcsalád földrengésbiztos fugaprofiljainak nem jelent kihívást a nagy terhelés, valamint a szélsőséges mozgás sem. A MIGUA földrengésbiztos fugaprofiljának az extrém nagy fugaszélesség az egyik fő jellemzője. A nagy terhelésfelvétel miatt olyan helyekre is beépíthető, ahol nehéz járművek, például teherautók is közlekednek, de akár gyalogoshidak esetében is megoldást nyújt, sőt, olyan helyeken is, amelyek közelében extrém nagy a forgalom, és az autók és haszongépjárművek terhelése folyamatos földmozgásokat generál.

Amennyiben földrengésbiztos fugaprofilt szeretne vásárolni, tekintse meg a MIGUA termékét, a MIGUMAX-ot kínálatunkban! Cégünk a MIGUA fugarendszerek kizárólagos magyarországi forgalmazója. Tőlünk nem csupán a MIGUMAX fugarendszert szerezheti be, hanem a MIGUA más termékeit is, így bármilyen fugarendszerre is van szüksége, könnyedén hozzájuthat, ha bennünket választ!

Ha felkeltettük az érdeklődését a MIGUA földrengésbiztos fugaprofilja, a MIGUMAX iránt,  vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, majd kérjen árajánlatot, és adja le rendelését!