Masszív fém fugaszerkezet

Masszív, fém fugaszerkezetek minden igényre!

Ha masszív, fém fugaszerkezetekre van szükség, az ideális jelölteket a MIGUA választékában lehet megtalálni!

Masszív, fém fugaszerkezetekre egyre többször van szükség, ami az építészeti technológiák rohamos fejlődésével függ össze. Mivel számos területen alkalmazzák ezeket, többféle követelménynek kell megfelelniük, ám ez egyetlen típussal gyakorlatilag megoldhatatlan, ezért a fugaszerkezetek is változatosak.

A követelmények jelentős mértékben eltérnek egymástól, hiszen a felhasználási területek is különbözőek: egész más típusú terhelést kell elviselnie egy olyan fugaszerkezetnek, amely egy bevásárlóközpont padlóját erősíti, és megint mást annak, amelyet egy teherrakodásra kijelölt területen telepítenek – és a sor még hosszasan folytatható. Szerencsére azonban erre a gyártók is gondolnak – így természetesen a MIGUA is -, ezért minden lehetséges kihívásnak megfelelni képes, masszív, fém fugaszerkezeteket kínálnak a különböző projektekhez.

Létezik masszív, fém fugaszerkezet az egészen extrém terhelés elviselésére, ami akár a földrengést is kibírja, tehát gyakorlatilag bárhol alkalmazható, ám, ha ennyire nagy igénybevétel nem merül fel, természetesen a kisebb teherbírású változatok is megfelelőek, így például a dilatációs fugaprofil, vagy épp a víztömör fugaprofil is megoldást nyújthat. Emellett a MIGUA kínálatából beszerezhetőek rugalmas fugaprofilok, illetve kifejezetten a rakodásra kijelölt területeken, a mélygarázsokban és a parkolóházakban, illetve más, a közlekedés által terhelt területeken alkalmazható, masszív, fém fugaszerkezetek is.

Bármelyikre is lenne szüksége projektje megvalósításához, készséggel állunk rendelkezésére! Cégünk a MIGUA masszív, fém fugaszerkezeteinek forgalmazásával foglalkozik, tehát, ha erre lenne szüksége, Önnek is érdemes bennünket választania!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a MIGUA masszív, fém fugaszerkezetei iránt, és kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha megrendelését szeretné leadni, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Kapcsolatfelvétel