tömítő fugaszalagok

Tömítő fugaszalag: a MIGUPREN-ről bővebben

A tömítő fugaszalag természetesen a MIGUA kínálatában is megtalálható – az alábbi cikkben a MIGUPREN rugalmas fugaszalagot mutatjuk be részletesebben.

Az építőipar folyamatosan fejlődik, és szinte naponta jelennek meg új megoldások. Ennek van egy hátulütője is, mégpedig a választék bősége: egy-egy problémára akár több tucatnyi megoldás is létezhet, a szakembereknek pedig dönteniük kell, hogy melyiket is válasszák. Sokszor érdemesebb a hagyományos, bevált technikákat alkalmazni, ám nem mindig, sőt, a legtöbbször jobb, ha nyitottak vagyunk a legújabb megoldásokra.

A burkolás több lépcsőben végrehajtandó feladat, amelynek során minden egyes lépést megfelelően kell elvégezni, hogy a végeredmény ne csak esztétikus, de tartós és strapabíró lehessen. A fugázás az egyik legutolsó lépés, amelynek feladata egyrészt a hézagok kitöltése – azaz az esztétika –, másrészt a vízzárás megoldása.

A hagyományos fugázás tökéletesen alkalmas erre, azonban csak egy ideig; mindenki találkozhatott már repedezett, sőt, hiányos fugával, ami nagyrészt az idő, kisebb részt pedig az igénybevétel számlájára írható. A hiányos fugázás azonban átengedi a nedvességet, ami nem csak a burkolatra, de a födémre is negatív hatást gyakorol.

A MIGUA fugaprofiljai a legújabb technológiát képviselik, és érdemesebb mellettük dönteni, mint a hagyományos technikák mellett, erre pedig kiváló példa a vállalat tömítő fugaszalagja, a MIGUPREN.

A fugaszalagok lényege

tömítő fugaszalagok

A fugaszalagok rugalmasak, hiszen műanyagból készülnek, hosszában, a középvonal mentén pedig egy kiemelkedő rész található, ami kitölti burkolólapok közötti hézagokat. Lényeges, hogy a tömítő fugaszalagot a burkolólapok lerakása előtt kell elhelyezni, így a kiemelkedő rész egyenlő távolságban tartja a lapokat egymástól; így lesz egységes és esztétikus az összkép, illetve megoldott a vízzárás.

A MIGUPREN tömítő fugaszalag

A MIGUA fugaszalagjait és -profiljait a világ minden táján alkalmazzák, hiszen ezek a termékek megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak is. A MIGUPREN hullám- és tömítő fugaszalag nem csupán esztétikus végeredményt és vízzárást garantál, de a legtöbb felmerülő problémára is megoldást kínál. Felhasználható többek között lapos tetők, alagutak és mélygarázsok esetében, de természetesen más területeken is.

A legnagyobb előnye a rugalmasság; ezen a téren a hagyományos megoldások mindegyikénél jobban teljesít, ugyanis nagy mértékű, háromdimenziós mozgásfelvételre képes. További hasznos tulajdonsága a kiváló tapadás és a hőállóság – akár a forró bitumennel szemben is ellenálló.

A MIGUPREN fugaszalagok többféle változatban, akár 120 mm-es fugaszélességben is beszerezhetőek.

Válassza Ön is a MIGUPREN tömítő fugaszalagot!

tömítő fugaszalagokCégünk a fugázás leginnovatívabb technológiájával, a MIGUA fugaprofiljaival foglalkozik, tehát, ha építkezéshez, vagy felújításhoz tömítő fugaszalagra lenne szüksége, érdemes hozzánk fordulnia! Kínálatunk minden igényt kielégítő fugaszalagokat és -profilokat tartalmaz, amelyek a magas színvonal és a hosszú élettartam mellett a kedvező árat is fel tudják mutatni. Emellett szakmai tanácsokkal is ellátjuk ügyfeleinket, weboldalunkon pedig minden információt megtalál a MIGUA termékeiről, így természetesen a MIGUPREN tömítő fugaszalagról is.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a MIGUPREN rugalmas fugaszalag iránt, tekintse meg a kínálatunkban elérhető más fugaszerkezet-típusokat is, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha megrendelést szeretné leadni, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Kapcsolatfelvétel